Autopilot opciók


A Tesla munkatársai viszont folyamatosan azon dolgoznak, hogy a rendszer a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsa a tulajdonosok számára, még ha ők nem is feltétlenül elégedettek az alkalmazott módszerrel.

autopilot opciók

Sok kritika éri például azt a biztonsági funkciót, hogy amennyiben a sofőr keze nincs a kormánykeréken, az autó rövid időn belül figyelmeztetni kezdi, hogy tegye vissza, és ezt az Autopilot meglehetősen autopilot opciók tudja ismételgetni. A legújabb frissítésami a napokban érkezett a Teslákhoz, ezt a nyaggatást emeli egy még idegesítőbb szintre: az Autopilot már alig másodperc kéz nélküli vezetés után figyelmeztet a korábbi perc helyett, sebességtől és útviszonyoktól függően.

autopilot opciók

Elon Musk szerint erre azért volt szükség, mert egyes tulajdonosok továbbra is azt hiszik, hogy az Autopilot bekapcsolása után bármit csinálhatnak a volán mögött, ezért még erőszakosabban kell hangsúlyozni, hogy ez nem így van. Néhányan persze nem örülnek a nagyobb szigornak: egy tulajdonos például Twitteren panaszkodott az igazgatónak, mondván, hogy a még idegesítőbb Autopilot arra készteti az embereket, hogy inkább be se kapcsolják a vezetéstámogató rendszert, így nemhogy biztonságosabbá nem válik a vezetés, de pont az autopilot opciók történik, az emberek inkább a saját képességeikre bízzák az utazást.

autopilot opciók

Sokak szerint az is tovább rontja a helyzetet, hogy nem mindegy, mekkora nyomást fejtenek ki a kormányra, hiszen ha túl sokat, akkor az Autosteer funkció kikapcsol, ha pedig túl keveset, akkor máris érkezik a figyelmeztető üzenet. Kigurult az első dupla motoros Model 3 a fremonti gyárból Az Autopilot hamarosan további jelentős tudással fog bővülni, merthogy Elon Musk bejelentette a Version 9 szoftverfrissítést, mely augusztusi érkezésekor már a autopilot opciók önvezető csomagba tartozó funkciókat is autopilot opciók fog.

Ez nem jelenti azt, hogy az autó képes lesz teljesen önállóan közlekedni, de az AutoPilot 2.

autopilot opciók