Hordó opciók. Küldés e-mailben


Összeszedtük a legkreatívabb boros berendezéseket!

hordó opciók

Ezek a megoldások nem csak hogy szuperül néznek ki, de az újrahasznosítás magasiskoláját is jelentik, így a következő koncepciókkal egyszerre kímélhetjük pénztárcánkat és a környezetet is. Mi imádjuk mindet, egytől egyig!

hordó opciók

Nem vagyok elfogult na jó, kicsitde mivel én is Erdélyben születtem, az erdélyi - a. A szekszárdi Schieber Pincészetnél hordó opciók nagyon menő, hordóból megformált fotelekben foglalhatunk helyet, a kellemes teraszon, persze hordó opciók hordóból készült asztal mellett.

hordó opciók

Így néz ki: Roger Duda amerikai tervező sem gondolta úgy, hogy fel kellene égetni az elhasznált whisky-s tartályokat, sőt.

A Haig ismertebb nevén Dimple whiskylepárlónál például igazi ökoházakat tervezett a tartályokból, mégpedig összesen fő számára, a skót Findhorn városkában.

hordó opciók

A szekszárdi Fekete pincénél a szauna kapta meg a boroshordók formáját, egészen konkrétan abba építették bele az udvarról megközelíthető szaunát. Aki már próbálta, ossza meg velünk élményét!

hordó opciók

Holtszezonban szőlőmag-szárítóként is funkcionál! Aki a németországi Feketeerdőnél szeretne vakációzni, választhat magának olyan Airbnb opciót, ami hatalmas méretű, hordókban kialakított szobákkal örvendezteti a vendégeket.

hordó opciók

Az öt négyzetméteren van egy kényelmes franciaágy, jár hozzá helyi finomságokkal teli reggeli, és elképesztő kilátás is!