Internetes portálról,


Földhivatal Online A földügyi szakigazgatás célja az ingatlanforgalom mindenki számára biztonságossá, egységessé, elérhetõvé és egyszerûbbé tétele.

FELROBBANTOTTAM MINDEN TANKOT ! - World Of Tanks GAMEPLAY előszőr a csatornán !

A projekt a földhivatali adatok szélesebb körû, elektronikus elérhetõségének biztosítását tûzte internetes portálról célul, hogy az adatokat internetes portálról állampolgárok az interneten keresztül órában közvetlenül is elérhessék. A rendszer használatával az ügyfelek a Kormányzati Portál Központi Ügyfélkapuján, pontosabban ügyfélkapu regisztrációval bármikor, bárhonnan közhiteles információt kaphatnak az ingatlanok nyilvántartási adatairól, az adatokban bekövetkezett változásokról.

a bináris opciós mutatók értékelése

A szolgáltatás idõbeli elérhetõségének és funkcionalitásának kiterjesztésén túl kiemelt cél volt a földhivatali adatszolgáltatások biztosítása a Központi Ügyfélkapun belépõ felhasználók, vagyis elsõsorban a magánszemélyek részére. Az ügyfélkapun keresztül elérhetõ földhivatali rendszer, az ún.

pénzt keresni az interneten a webhelyén

Földhivatal Online szolgáltatásai: nem hiteles tulajdoni lap másolat lekérdezése szemle, teljese-hiteles tulajdoni lap másolat lekérdezése szemle, teljestérképmásolat lekérdezése díjfizetés ellenében interneten keresztül bankkártyás elektronikus fizetés vehetők igénybe. A díjak a vonatkozó jogszabályokban, rendeletben rögzített, internetes portálról is alkalmazott igazgatási szolgáltatási díjak. Az ügyfél korábbi lekérdezéseinek megtekintése és újbóli letöltése bizonyos idõkorláton belül ingyenes.

mennyit lehet keresni pénz befektetése nélkül

Ezen kívül havonta 20 db ingatlan tulajdoni lapjának elsõ oldala ingyenesen tekinthetõ meg. Aki már rendelkezik Ügyfélkapu regisztrációval, a Földhivatali Portálról belépve automatikusan igénybe veheti a Földhivatal Online szolgáltatásait.

Ehhez nincs szükség újabb regisztrációra vagy díj megfizetésére.

Irq Hosting kft.

Aki még nem rendelkezik Ügyfélkapu regisztrációval, annak elõször regisztrálnia kell. Ez díjmentesen, személyesen megtehetõ bármelyik okmányirodában vagy kormányablaknál.

további jövedelemkódok

A földügyi szakterület a projekt eredményeképpen egy újabb, jelentõs lépéssel járult hozzá a közigazgatási szolgáltatások elektronikussá és széles körben elérhetõvé tételéhez, ezzel támogatva a kormányzati törekvéseket. A rendszer használatát megismerheti a Földhivatal Online DEMO  változatának segítségével, amely további részletes tudnivalókkal is szolgál.

Ha további segítségre van szüksége a rendszer használatával kapcsolatban, esetleg kérdése van, keresse Ügyfélszolgálatunkat: FÖMI call center: Telefon:,          E-mail: info takarnet.

pénzt akarok keresni