Jelzési lehetőségeket, 1.1 A jelzések rendeltetése


Beszélgessünk a számkijelzős jelzőkről!

A tájjal kapcsolatos információk Közeli helyek Tipp: Néhány másodperc alatt megtekintheti a forgalommal kapcsolatos információkat, a tömegközlekedési lehetőségeket, valamint a helyi látnivalókat. További információ a közeli helyekről és az utazásról. A forgalmi, tömegközlekedési és domborzati információk megjelenítése Androidos telefonon vagy táblagépen nyissa meg a Google Térkép alkalmazást.

VoiceOver A VoiceOver egy beépített képernyőolvasó, amely tájékoztatja arról, hogy mi történik az Apple Watch képernyőjén, és segítséget nyújt a készülék kezelésében. A képernyőfüggöny használata a VoiceOver funkcióval Amikor a VoiceOver funkciót használja az Apple Watchon, bekapcsolhatja a képernyőfüggönyt a fokozott adatvédelem és biztonság érdekében.

A jobb felső sarokban koppintson a Rétegek elemre. Koppintson a megjeleníteni kívánt térképstílusra.

A jelzések gyors ki- és bekapcsolása

Koppintson a hozzáadni jelzési lehetőségeket információkra: Tömegközlekedés: tömegközlekedési információk, például vasút- vagy buszvonalak Forgalom: a közúti forgalmi viszonyok Kerékpár: a rendelkezésre álló kerékpárutak Utcakép: a terület Utcaképének megjelenítése 3D: épületek megtekintése 3D-ben Egy adott nézet kikapcsolásához vagy a térképadatok elrejtéséhez koppintson még egyszer az elemre.

Tipp: A forgalmi információk nem mindenütt állnak rendelkezésre. A műholdas nézet megjelenítése mindig Nyissa meg a Google Térkép alkalmazást.

jelzési lehetőségeket

Megjegyzés: Amikor a műholdképet használja, több adatforgalmat használ fel, mint amikor a szokásos térképnézetet használja. A tömegközlekedési járművek zsúfoltságával kapcsolatos információk megosztása és keresése A tömegközlekedési útvonaltervek keresésekor megtudhatja, hogy általában mennyire zsúfoltak az egyes tömegközlekedési járművek.

jelzési lehetőségeket

A tömegközlekedési útvonalterv elindítása után Ön is adhat tájékoztatást az egyes járművek zsúfoltságáról értesítéseken keresztül. Információ megosztása a tömegközlekedési járművek zsúfoltságáról Androidos telefonon vagy táblagépen nyissa meg a Google Térkép alkalmazást.

Mégse A hang és az értesítések beállításainak módosítása az Apple Watchon A cikk bemutatja, hogyan lehet beállítani a hangerőt, elnémítani az órát, bekapcsolni a Ne zavarjanak funkciót, valamint beállítani az érintések és rezgések erejét, amelyeket az Apple Watch a figyelmeztetésekhez és az értesítésekhez használ.

Indítsa el a tömegközlekedési útvonaltervet. További információ az útvonaltervezésről.

jelzési lehetőségeket

Szálljon fel egy tömegközlekedés járműre. A Google Térkép értesítést küld Önnek. Megjegyzés: Ha leszáll a tömegközlekedési járműről, az értesítés eltűnik.

Hallottál már a Tikkurila Taika Glow világító festékéről?

Koppintson az értesítésre. Tömegközlekedési jármű zsúfoltságára vonatkozó információ keresése Androidos telefonon vagy táblagépen nyissa meg a Google Térkép alkalmazást.

jelzési lehetőségeket

Keressen rá jelzési lehetőségeket tömegközlekedési útvonaltervre. Koppintson jelzési lehetőségeket útvonalra. Ha az adott tömegközlekedési járműhöz rendelkezésre áll zsúfoltsági információ, akkor a következő értesítések egyikét látja: Sok üres ülőhely.

jelzési lehetőségeket