La opció


internetes bevételek a weboldal készítéséhez

La Liga: három lehetséges opció a szezon befejezésére Sz. Andrea újságíró, március A spanyol Marca most összeszedte, hogy milyen forgatókönyvei lehetnek a spanyol bajnokság folytatásának. Itt van most 3 opció, amellyel alapján folytatódhat majd az idény: 1.

az opciós módszer előnyei

Májusban folytatódnak a mérkőzések La opció a legoptimistább terv, miszerint már május közepén újraindulhatnak a találkozók, és június 30 és július 15 között fejeznék be. Ez azt jelentené, hogy a csapatoknak háromnaponta kellene mérkőzéseket játszaniuk, akár közönség előtt, akár zárt kapuk mögött, és ez utóbbi a valószínűbb.

OPCIÓ K-95 \

Arról a FIFA fog dönteni, hogy mi lesz a sorsa a június án lejáró szerződéseknek. Nyáron folytatódna a bajnokság Így, hogy egy évvel elhalasztották az Európa-bajnokságot, a Copa Americát és az olimpiát is, így az az opció sokkal megvalósíthatóbb lenne, ha nyáron rendeznék meg a maradék fordulókat.

Ez viszont azt jelentené, hogy az la opció szezont kell áttervezni, mert augusztusban nem indulhatna így el az új idény, hiszen az előző akár szeptemberig is la opció. Nyáron folytatódna a bajnokság Ez lenne a legradikálisabb opció, de ahogy telnek a napok és jönnek a hírek, ez tűnik a legrealistábbnak is már.

hogyan lehet pénzt keresni aukción