Létrehozási opciót, Tudásbázis


Monitorozás beállításai Levél alapadatai Név, mappa, sablon 1.

Levél neve: tetszőlegesen választott név, mely ékezetes karaktereket is tartalmazhat. Ezen a néven fog megjelenni a levél a bal oldali menüben, ezt ügyfelei nem fogják látni.

kereset a VK interneten

Hasznos olyan nevet választani amely utal a levél funkciójára, így Ön könnyen be tudja azonosítani a későbbiekben. Melyik mappába?

bináris opciók oktatása q opton

Válassza ki, hogy melyik projekt mappában és melyik levél mappában szeretné megjeleníteni a levelét a bal oldali menüben. Ha a 'Ne tegye mappába' opciót választja, akkor a levél nem kerül egyik levél mappába sem. Milyen típusú levelet szeretne létrehozni?

Levél alapadatai (Név, mappa, sablon)

Válassza az létrehozási opciót szöveges opciót. Létrehozási opciót kiválasztása: ha van már létrehozott saját szöveges levél sablonja a rendszerben, van lehetősége választani a saját sablonjai közül. A saját sablonok létrehozásáról a  Levélsablon létrehozása a SalesAutopilot beépített sablonjaiból sablonszerkesztővel, "hétköznapi" felhasználók számára perc videó  bejegyzésünkben olvashat.

Amennyiben nem szeretne sablont használni válassza a Sablon nélkül lehetőséget, majd kattintson a tovább gombra. Levél tartalma A levél tartalmának megadásakor vegye figyelembe a levél szerkesztő boxban megadott Ajánlott szélességet, annak érdekében, hogy levele minden levelező rendszerben jól olvasható legyen.

3 pip lehetőség

Részleteket a mezőkódok levélben történő alkalmazásáról a  Levél megszemélyesítésére használható mezőkódok bejegyzésünkben talál. Célszerű a levél aljára, és új sorban elhelyezni. Egyszerűen csak illessze be a linket, és írja elé a magyarázó szöveget.

lehet-e pénzt keresni bináris opciókkal 24option

A tartalom elkészítése után kattintson a tovább gombra. A tartalom szerkesztése során az oldal alján a Levél előnézete gombra kattintva megtekintheti az elkészült tartalom előnézeti képét.

FTP-fiók létrehozás lépései

Amennyiben piszkozatként szeretné menteni a módosításokat, kattintson a Később folytatom gombra. Fontos: amennyiben a levél tartalom szerkesztése során a Később folytatom lehetőséggel menti a levelének tartalmát, a levél mentett piszkozatként fog szerepelni a rendszerben. Arról, hogy a levél nem került véglegesítésre, a Levél és időzítései képernyőn megjelenő piros létrehozási opciót piszkozat jelölés ad tájékoztatást. Amennyiben mentett piszkozat státuszban küldi ki a levelét, a még piszkozatban szereplő módosítások nem létrehozási opciót kiküldésre kerülni.

Levél tartalma

Az utolsó véglegesített verziót fogják megkapni a címzettei! Monitorozás beállításai 1.

Lehetőség Tevékenység Bármely [frissített entitás]. Az egyedi tevékenységentitásoknál is engedélyezheti a gyorslétrehozási űrlapok támogatását, és létrehozhat részükre ilyeneket. Az egyedi tevékenységentitásoknál azonban a gyorslétrehozási űrlap nem használható akkor, ha a felhasználó a navigációs sáv Létrehozás gombját választja.

Adja meg a linkek aldomainjét vagy teljes domain nevét: a SalesAutopilot szoftverrel küldött levelek eredményessége tovább növelhető, ha saját aldomaines vagy legalább emesz. Elterjedt adathalászat ellen való védekezés során ugyanis azok a levelek, amelyekben különböző létrehozási opciót nevekre mutató linkek, vagy a küldő email cím domain nevével nem megegyező domain nevekre mutató létrehozási opciót szerepelnek, könnyebben kerülnek spam mappába vagy kerülnek törlésre.

Az aldomaines link monitorozást használhatja aldomainnel vagy teljes domain névvel www.

mit kell megtanulni pénzt keresni otthon

Ha nem választ aldomaint, akkor a track nevű aldomain kerül e levélben lévő hivatkozásokba. A saját aldomain használatáról, igénylésének menetéről a  Saját domain-es link monitorozás és egyéb saját domain-es linkek használata bejegyzésünkben tud tájékozódni.

Gyorslétrehozási űrlap létrehozása

Szeretné monitorozni az átkattintásokat? Az átkattintások monitorozása segítségével, Ön pontosan tudni fogja, hogy a levélben elhelyezett hivatkozásokra pontosan hányan kattintottak rá.

fb egy bináris opció

A linkek monitorozásakor a szoftver átalakítja a linkeket úgy, hogy azok egy speciális URL-re mutatnak, amely elvégzi a monitorozást, majd a látogatót továbbítja az Ön által eredetileg hivatkozott címre. Ha Ön nem akarja monitorozni a hivatkozásokat válassza a Nem lehetőséget. Amennyiben bekapcsolja a linkek monitorozását megjelenik ez az opció.

létrehozási opciót

Gyorslétrehozási űrlappal rendelkező entitások

A használatáról részletes leírást az Átkattintók követése Google Analyitics-ben talál. A beállítások elvégzése után kattintson a tovább gombra a levél szerkesztésének befejezéséhez. A szerkesztés befejezése után a Levél és időzítései képernyőre kerül.