Opciókat terjeszt


Az ESET Endpoint Security levelezőprogramokkal való integrálásával növelhető az e-mailekben terjesztett kártékony kódok elleni aktív védelem.

korrelációs bináris opciók

Ha az integráció engedélyezett, az ESET Endpoint Security eszköztára közvetlenül a levelezőprogramban jelenik meg a Windows Live Mail újabb verzióinak eszköztára kivételévelezzel még hatékonyabb védelmet nyújtva a levelezés során. Az E-mail védelem a fenti programok beépülő moduljaként működik.

Rovat: Munkaügyek Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.

A beépülő modul legfőbb előnye az, hogy független a használt protokolltól. Amikor a levelezőprogram egy opciókat terjeszt üzenetet fogad, a modul visszafejti és a víruskeresőhöz küldi azt. A támogatott levelezőprogramok és verzióik teljes listáját az ESET tudásbáziscikke tartalmazza.

hogyan lehet pénzt keresni az interneten ötletekkel

Ha a levelezőprogram használatakor a rendszer lassulását tapasztalja, jelölje be A beérkező levelek mappájának tartalomváltozása alapján indított ellenőrzés letiltása jelölőnégyzetet csak az MS Outlook esetén. Ilyen helyzet fordulhat elő például akkor, amikor a Kerio Outlook Connector tárolójából kér le e-maileket.

módszer a pénz gyors megszerzésére

Ellenőrizendő e-mailek Az e-mail védelem engedélyezése a beépülő modulon keresztül — Ha az az e-mail kliens letiltja az e-mail védelmet, az opciókat terjeszt kliens protokollszűréssel történő ellenőrzése továbbra is engedélyezett marad. Fogadott e-mailek — A beérkező levelek ellenőrzésének bekapcsolásához engedélyezze ezt az opciót.

Küldendő e-mailek — Ha bejelöli ezt a jelölőnégyzetet, a program ellenőrzi a küldeni kívánt üzeneteket.

Olvasott e-mailek — Ha bejelöli ezt a jelölőnégyzetet, a program ellenőrzi opciókat terjeszt elolvasott üzeneteket. A fertőzött e-maileken végrehajtandó művelet Nincs művelet — A választógomb bejelölése esetén a program felismeri a fertőzött mellékleteket, de semmilyen műveletet nem opciókat terjeszt végre rajtuk.

platform a tőzsdén történő kereskedéshez automatikus kereskedéssel

E-mail törlése — A program értesíti a felhasználót a fertőzésről, és törli az üzenetet. E-mail áthelyezése a Törölt elemek mappába — A fertőzött e-maileket a program automatikusan áthelyezi a Törölt elemek mappába. E-mail áthelyezése a következő mappába — A fertőzött e-maileket a program automatikusan áthelyezi a megadott mappába.

a pénz opcióban

Mappa — Itt adhatja meg, hogy az észlelésüket követően melyik mappába kerüljenek a fertőzött e-mailek. Ellenőrzés megismétlése frissítés után — Az opció bekapcsolásával a program megismétli az ellenőrzést a vírusdefiníciós adatbázis frissítése után.

Más modulok által végrehajtott ellenőrzések eredményeinek elfogadása — Az opció bekapcsolásával az E-mail védelem modul elfogadja a többi védelmi modul ellenőrzési eredményét POP3 és IMAP protokoll ellenőrzése.

forbes lehetőségeket