Opciós séma, Verziófrissítés – 2019. április


Szerző: Billzone.

A Bejelentkezés oldal: Regisztrációs oldal: Figyelmeztető üzenetből opciós séma több van, melyek az új dizájnnal jobban kiemelkednek a képernyő hátteréből. A piros a hibát jelzi, a sárga figyelmeztet, a kék háttérrel rendelkező üzenet pedig tájékoztat. Átállás NAV Online számla 1.

opciós séma

A határidőt követően a NAV 1. A Billzone.

opciós séma

Technikai változások a NAV 1. Kötelező árfolyam érték megadása. Mennyiségi egység esetében a NAV által közreadott mennyiségi egység értékekkel kell adatot szolgáltatni.

opciós séma

ÁFA mérték összesítő használata. Új beállítási oldal: Önszámlázás beállítások Ez a opciós séma Üzleti és Prémium csomagban elérhető.

opciós séma

Önszámlázás beállítások Az Önszámlázás beállítások szerkesztése oldalon a következő beállítások végezhetők el: Önszámlázás integráció engedélyezése - Engedélyezze ezt az opciót, ha szeretné, hogy interfészen keresztül egy nagy cég Önrészre állíthasson ki számlát az Ön cége nevében. Önszámlázás biztonsági azonosító - A Billzone.

opciós séma

Engedélyezett IP-cím ek önszámlázáshoz - A Billzone. Több IP-esetén a címeket pontosvesszővel kell elválasztani.

opciós séma

IP cím ellenőrzésének kikapcsolása önszámlázáskor - Amennyiben interfész használat esetében fel szeretné függeszteni az IP cím ellenőrzést, engedélyezze ezt az opciót. A funkció részletes leírása a Billzone.

Ha egy Tervlapsablont szeretne megnyitni, kattintson kétszer a nevére a Tervlapkönyvben. Alapértelmezés szerint minden tervlap és tervlapsablon új lapon vagy ablakban nyílik meg.