Prizma tanfolyam. Általános adatok


prizma tanfolyam robot bináris opciók bináriumhoz

Nyelvi képzéseink az ÁFA tv. Online képzéseink Skype, Zoom, Messenger stb.

prizma tanfolyam forbes lehetőségeket

Kedvezmények A kedvezmények nem összevonhatóak, illetve online tanfolyamainkra nem vonatkoznak. A kedvezmények akkor érvényesek, ha a hallgató 30, illetve 50 tanórás modulokat vásárol. A szolgáltató legkésőbb az első megtartott foglalkozás utáni munkanapig biztosítja a költségmentes elállás jogát, amennyiben elégedetlen vagy oktatóddal.

A határidő lejártát követően semmilyen körülmény esetén sem biztosít elállási jogot. A szolgáltató jogosult a bérlet tulajdonosával folytatott telefonbeszélgetéseket hangfelvétel formájában rögzíteni. További feltételek: a szerződéskötéskor átadásra kerülő általános szerződéses feltételek szerint.

prizma tanfolyam készítsen saját bináris opciót

A beiratkozással a résztvevő és a szolgáltató prizma tanfolyam polgárjogi szerződés jött létre, amellyel kapcsolatos esetleges vitás kérdésekben a fentiekben meghatározott feltételek mellett a Bezárás A Katedra Nyelviskolában diplomás, folyamatosan továbbképzett, ellenőrzött nyelvtanárok tanítanak. Magasabb szinteken anyanyelvi oktatókat is alkalmazunk. Miért tanulj a Katedrával Mert jól felkészült és jófej tanárok tartják az órákat!

prizma tanfolyam opciók vagy fogadások

Mert a jó hangulat elengedhetetlen óráinkon! Visszahívást kérek.

prizma tanfolyam bináris opciók 1500 tenge