Szoftver opciók


Alvás üzemmódban a nyomtató úgy viselkedik, mintha ki lenne kapcsolva. Az alapértelmezett beállítás 5 perc. Amikor az Intelligens Pihentető Mód van kiválasztva, az üzemmód automatikusan beáll a legalkalmasabb bekapcsolási időpontra, melyet a nyomtató használati gyakorisága határoz meg.

Ha a nyomtató alvás állapotban van, nem világítanak a világítódiódák LED-ekde a nyomtató ekkor is tud adatokat fogadni.

szoftver opciók bináris opciók demo számla visszavonása

Nyomtatandó fájl vagy dokumentum vételekor a nyomtató automatikusan bekapcsol és megkezdi a nyomtatást. A Go gomb szoftver opciók szintén felébreszti a nyomtatót. Az alvás üzemmód kikapcsolható.

szoftver opciók bizalmi üzlet

Az alvás üzemmód letiltásához válassza a Haladó fülnél az Eszközbeállítás ikont, majd a Pihentető idő pontot. Kattintson duplán a Pihentető idő kifejezésre, ami megjeleníti a Pihentető idő képernyőt. Megjelenik a Pihentető szoftver opciók kikapcsolás funkció, Kattintson a Pihentető idő kikapcsolás opcióra, és a nyomtató nem fog alvás üzemmódba kapcsolni.

szoftver opciók pénzt keresni okostelefonon keresztül

A Pihentető idő kikapcsolás funkció elrejthető, ha ismét duplán rákattint a Pihentető idő kifejezésre a Pihentető idő képernyőn. Energiatakarékossági okokból javasoljuk az alvó üzemmód engedélyezését.

A Képernyő állapot alapértelmezett állapotban ki van kapcsolva.

  1. Oldal tetejére Szín kalibrálás Az egyes színek kimeneti fedettsége változhat attól függően, hogy milyen hőmérsékletű és páratartalmú környezetben van a nyomtató.
  2. Bináris opciók alacsony jutalék
  3. Kezdőlap BeállításokSzoftver beállítások váltása: A szoftverkapcsolók beállítása Szoftver beállítások váltása: A szoftverkapcsolók beállítása Válassza ki a felmerült probléma vagy követelmény megoldására szolgáló kapcsoló számát, az alább található Szoftverkapcsolók beállítási listája alapján.
  4. И разве мы не нарушаем это условие.

A Képernyő állapot bekapcsolásához válassza a Haladó fülnél az Eszközbeállítás ikont, szoftver opciók a Képernyő állapot pontot. A lapvédelem funkció lehetővé teszi, hogy a lapnak a nyomtatón keresztül történő fizikai mozgatása előtt a memóriában a nyomtatandó teljes oldalt betöltő képet alakítsa ki.

Olyankor használja ezt a funkciót, ha nagyon összetett a kép és a nyomtatás előtt a nyomtatónak a képfeldolgozásra várnia kell.

szoftver opciók pr bináris opciók áttekintése

Idő: Meghatározza az idő formátumát. A hibák ismertetését lásd a Hibaüzenet kiírás.

A nyomtatóillesztő-program telepítésének menetére vonatkozó tudnivalókért, lásd „ Illesztőprogram és szoftver telepítése számítógépen ” című rész. Megjegyzés Az eljárás elvégzéséhez a számítógépen rendszergazdaként kell belépnie. Ha a Mac OS az alábbi feltételeket alkalmazza, akkor a telepített opció adatait a rendszer automatikusan lekérdezi, így a nyomtató-illesztőprogramot nem szoftver opciók beállítani. Válassza ki az [Eszközbeállítások] lapot.