Kereskedelemképzés Kanadában


A képzési idő félévekben: 4 félév 6.

kereskedelemképzés Kanadában

A felsőoktatási szakképzettség megszerzéséhez összegyűjtendő kreditek száma: kredit - A felsőoktatási szakképzés orientációja: gyakorlat-orientált százalék. A felsőoktatási szakképzés célja A felsőoktatási szakképzés célja olyan gazdasági szakemberek képzése, akik képesek általános gazdálkodási és ügyviteli kereskedelemképzés Kanadában lebonyolítására, döntések előkészítésére, alkalmasak kisvállalkozások áruforgalmi vagy marketing területén vezetői, nagyobb vállalkozásoknál középvezetők és a felsővezetők mellett kereskedelmi, illetve marketing szakreferensi, asszisztensi tevékenységet folytatni.

Az elsajátítandó szakmai kompetenciák 7.

kereskedelemképzés Kanadában

A közgazdász-asszisztens a tudása - Tisztában van a gazdálkodás-tudomány legalapvetőbb fogalmaival, elméleteivel, tényeivel, nemzetgazdasági és nemzetközi összefüggéseivel a releváns gazdasági szereplőkre, funkciókra és folyamatokra vonatkozóan. Hatékonyan kommunikál írásban és szóban.

kereskedelemképzés Kanadában

Egyszerűbb szakmai beszámolókat, értékeléseket, prezentációkat készít, illetve előad. Szükség esetén munkatársi, vezetői segítséget vesz igénybe. A felsőoktatási szakképzés moduljai és azok kreditértékei - valamennyi felsőoktatási szakképzés kereskedelemképzés Kanadában kompetencia modulja: 12 kredit; - a képzési terület szerinti közös modul: 21 kredit; - a szakképzési modul: 87 kredit, amelyből az összefüggő szakmai gyakorlat: kereskedelemképzés Kanadában kredit és a szakirány szerinti modul: 57 kredit.

kereskedelemképzés Kanadában

A felsőoktatási szakképzés összefüggő szakmai gyakorlatának követelményei A szakmai gyakorlat a képzés negyedik félévében a felsőoktatási intézményben, illetve annak gyakorlati képzést biztosító szervezeti egységében tanműhely, tanszálloda, tanétterem, laboratórium, tanirodavalamint a felsőoktatási intézmény által alapított gazdálkodó szervezetnél, továbbá egyesületnél, alapítványnál és egyéb gazdálkodó szervezetnél végzett gyakorlat.

Idegennyelvi követelmény.

kereskedelemképzés Kanadában