Libra token


6 ok, ami miatt nem tetszik a Libra a szakértőknek 2/2

Megosztom Minden jel arra utal, hogy a Facebook által életre hívott Libra token nem fogja radikálisan felkavarni a globális pénzügyi szektort, helyette annak integráns libra token lesz, mint egy új fizetési szolgáltatás, ami minden szabályt betart. A projekt pedig már a Facebook-tól is szeretne távolodni és erőteljesen hangsúlyozza, hogy a Libra Alapítvány hozza a döntéseket.

libra token opciókat vásárolhat pár euró dollárért

De kezdjük az elején. Áprilisban kukázták a Libra coin addigi terveit. A decentralizált, több eszközt, valutát és nyersanyagárat magában foglaló Libra token helyett egy hagyományos értelemben vett fizetési szolgáltatás irányába ment az Alapítvány.

libra token mindent arról, hogy pénzt keres online online

Világos lett, hogy dollárt, eurót és más valutákat fognak támogatni — ott, ahol erre engedélyeket szereznek, és a Libra token egy belső fizetőeszköz lesz a sok közül, valószínűleg egy libra token. Pálfordulás a Libránál: új irányt vesz a Facebook fizetőeszköze Az Alapítvány az elmúlt időszakban több olyan prominens szakembert is igazolt, akik segíthetnek a szabályok betartásában a világ több országában. Ha ránézünk az ő pályájukra, akkor láhatjuk, hogy pont azokon a területeken dolgoztak, amiket gyakran kötnek össze a kriptopénzekkel és azok szabályozásával.

libra token egyszerű bináris opciós stratégia

Elsőként Robert Werner érkezett, mint fő jogtanácsos, aki a Libra Alapítvány jogi libra token fogja vezetni. Először bankárként tevékenykedett, majd hírnevét az Egyesült Államok pénzügyi ellenőrző hivatalainak vezetésével szerezte. Ő vezette a Külföldi Vagyonellenőrzési Kincstár Hivatalát OFACami így libra token unalmasan hangzik, de a szerepe rendkívül fontos volt, ugyanis ez a szervezet ellenőrizte az USA gazdasági szankcióinak végrehajtását.

Egy másik új szakember, a jogi ügyekért felelős igazgatói széket fogja betölteni az Alapítványnál.

Piaci hírek A szabályzó hatóságok egy része a létezéséről sem tud, pedig legalább olyan veszélyes lehet, mint a Facebook Libra rendszere. Startvonalon a Telegram Open Network.

Sterling Daines hamarosan elhagyja a svájci Credit Suisse-t, hogy csatlakozzon a Librához. Ő is megjárta FinCEN-t, ahol konzulensként dolgozott.

Vajon mekkora szerepet játszik ebben a facebook Libra kezdeményezése? Ezt a feltételezést támasztja alá a kriptopénzekkel kapcsolatos események sorozata, amelyek várhatóan egész évben zajlanak. A Bitcoin közelít az újabb felezés felé, az Ethereum további felkészülést fog mutatni a 2. A Libra projektnek lesz valamilyen hatása? Minden esemény valószínűleg észrevehető ár-műveletet eredményez a kriptováltozatok között.

Emellett a Deloitte-nél volt bűnügyi elemző és a Goldman Sachs jogi osztályának vezetője. A harmadik és egyben utolsó nagyágyú Libra token Levey, akinek egyből a vezérigazgatói tisztséget szánták az Alapítványnál. Levey korábban az amerikai pénzügyminisztérium alá tartozó Terrorizmus és Pénzügyi Hírszerző hivatalban szolgált igazgatóhelyettesként.

libra token utolsó bitcoin árfolyam

A személyéhez kötik az Irán elleni szankciók stratégiájának kidolgozását és azok végrehajtását. Mindegyik újonnan csatlakozó a szokásos közhelyek mellett a sajtónak arról nyilatkozott, hogy sokat fog dolgozni azon, hogy a Libra biztonságosan és a törvényi előírásoknak megfelelően működjön.

A Cointelegraph-nak küldött közleményében a Libra Alapítvány leszögeze, hogy világosan a közvélemény tudtára szeretnék adni, hogy nem a Facebook szerződtette az új munkatársakat, hanem az Alapítvány.

Nagyágyúkat igazolt a Libra, úgy tűnik teljesen legális útra tér

A Facebook mindössze egy a 27 tag közül, akikkel közösen vezetik ezt a projektet. A hírekre reagálva több szakértő megjegyezte, hogy a Libra pénze most már egyre inkább tűnik egy hagyományos fizetési szolgáltatásnak, mint kriptopénznek vagy stabilcoin-nak. Amint ezek az irányelvek életbe lépnek, a stabilcoinoknak teljesen decentralizáltaknak kell lenniük — ezt viszont libra token Facebook sosem fogadná el, vagy libra token centralizáltnak — ekkor pedig a Libra nem lenne több mint egy sima hitelkártya.