Monero tanfolyam, Cryptocurrency-képzés - hogyan lehet elindítani és túlélni? A kurzus mindenkinek


Megosztom A Monero hálózatán szombaton aktiválták a RandomX algoritmust, ami ismét korlátozta az ASIC bányagépek teljesítményét, és növelte a processzoros bányászok hatékonyságát.

A bányászatra szakosodott hardverek használata már régóta viták tárgyát képezi.

a pénzügyi függetlenség kialakulása az életben

Fejlesztői rendszeresen teszik közzé azokat a frissítéseket, amelyek a bányászati algoritmus megváltoztatásával egy időre visszaszorítják az XMR specifikus bányagépek térnyerését. Ennek keretében került kifejlesztésre a RandomX is, ami monero tanfolyam számítási feladatokkal próbálja ellehetetleníteni az ASIC-ok működését. Hash rate gyorsulás a CryptoNight-R algoritmushoz képest.

további üzleti jövedelem

A változást az olyan hétköznapi bányász szoftverek esetében is érezni lehetett, mint például a Honeyminer. Saját hétköznapi, nem gamer gépemen például ekkora teljesítménynövekedést ért el a monero tanfolyam futó egyklikkes bányászprogram. Aki tehát hosszú távon gondolkozik és begyűjtene pár extra satoshit vagy XMR-t, annak érdemes lehet telepíteni a szükséges szoftvereket, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az elmúlt két nap alatt már jelentős mértékben növekedett a bányászat nehézsége is.

online bevétel megcélzása

A RandomX bevezetése Discord csatornánk bányászat szobájában is szóba került. Ha vannak ezzel kapcsolatos tapasztalataitok, azokat ott hozzáértők társaságában is megvitathatjátok.

vita kereskedelem vízszállítás