Robot rabszolga


Történet[ szerkesztés ] Alább a cselekmény részletei következnek! A novella alaphelyzete egy es bírósági tárgyalás, ahol Simon Ninheimer egyetemi professzor perelte be az Amerikai Robotot.

videó pénzkeresés gyors módja

A vád állítása szerint az alperes által létrehozott korrektorrobot olyan módosításokat végzett el Ninheimer könyvében, amivel tönkretette hírnevét. A tanúk vallomásaiból tudjuk meg a hátteret: Az Amerikai Robot ban megkereste az egyetemet, és rábeszélte a vezetőséget, hogy használják az Izé EZ—27 nevű robotot.

Ezt a robotot bízta meg Simon Ninheimer is a legújabb könyve korrektúrázásával. Saját tanúvallomása szerint a módosításokról robot rabszolga akkor szerzett tudomást, amikor egyik kollégája fölhívta rá a figyelmét.

hogy legálisan milyen lehetőségek

A védelem Scott RobertsonAlfred Lanning és Susan Calvin természetesen tisztában van azzal, hogy egy robot ezt nem követhette volna el, azonban a bírót nem tudják meggyőzni. Utolsó lehetőségként cselhez folyamodnak: rábeszélik a bírót, hogy engedélyezze az EZ—es robot jelenlétét a tárgyaláson, majd Ninheimert kihallgatják, aki elmondja, hogy hírneve már sohasem lesz a régi, mivel lesznek olyanok, akik nem hiszik el, hogy nem a robot írta át a könyvet.

video kereset internet gyors

Izé erre megpróbálja megvédeni a professzort, aki azonban azt hiszi, le akarja őt buktatni, így végül robot rabszolga buktatja le, s a pert elveszti.

A professzor később elmondja Susan Calvinnak, hogy a gépek elleni küzdelem volt a célja, s hogy úgy gondolja, a robotok tönkreteszik az emberi kreativitást.

trenddel történő visszahúzással kereskedni

Itt a vége a cselekmény részletezésének!